BLÅtimen

Vi tar pulsen på Blåbyen

Scheduled on

Fredag 14:00 15:00

BLÅtimen

Tagged as: ,
BLÅtimen har sitt navn fra Blåbyen Sortland, men idéen kom da Dani, etter å ha farget håret blått, kikket seg i speilet og "Aha! BLÅtimen blir det!".

Dette programmet tar for seg det som skjer av stort og smått i og rundt Sortland. Programmet er også åpent for unge som vil være med å lage radio, og nettopp derfor sendes det klokken 14 på fredager, under Ungdomsfabrikken, slik at ungdommene som er på huset kan komme i studio og være med på - eller, for den saks skyld, ta over - programmet! Ungdommene kan også sende inn reportasjer eller stoff de vil dele på lufta. Alle har jo lydopptaker i lomma, så hvorfor ikke bruke den til å lage innhold til radio!

Programmet sendes live fra Lydstudio 2 i Kulturfabrikken klokken 14 til 15 hver fredag, og går i reprise påfølgende mandag til samme klokkeslett. Dersom du har tips til programmet, kan du ta kontakt på mail eller ved å sende en melding på Facebooksiden.

Hver fredag oppdateres BLÅtimens A-liste!

 

A-lista uke 42

Merk at låtene ikke er listet etter rangering.

Artist Låt
Stratovarius Enigma
Daniel Schulz Turn Back Time
Mumford & Sons If I Say
Alan Walker Diamond Heart
Rhys Starfish (ft. FELIX SANDMAN)
Kajander Hjem
Isaiah Streets Of Gold
Years & Years If You’re Over Me
Josef Bamba Can’t Let You Go
ELI Change Your Mind
Kygo, Imagine Dragons Born To Be Yours
Alan Walker, Au/Ra, Tomine Harket Darkside
Alesso REMEDY
Malte Ebert All The Time
Leony Boots
JRL No Way
Ellie Goulding, Diplo Close To me (feat. Swae Lee)
Bautastein Kem Bryr Se
Bad Wolves Zombie
P!nk A Million Dreams

Read more

Related news


BLÅtimen crew

Programleder for BLÅtimen, og avdelingsleder for Sortlandsavdelingen. Dani har hatt lokalradio i blodet siden barndommen, hvor mye tid ble tilbrakt i korridorer og studio på nå nedlagte Sortlandsradioen. I nær voksen alder har han vært engasjert i Radio Lødingen, hatt praksis i Radio Harstad, både som programleder, tekniker og miljøarbeider, og generelt syslet med radio […]


Current track
TITLE
ARTIST

Background