Snart kommer Radio Nord Norge på FM-båndet i Rana.

Av den 11. juni 2018

Det er nå innvilget konsesjon for FM-sendinger av Radio Nord Norge i Rana. Ved hjelp av Tor Sverre Kristiansen i Saga Pub blir det nå to kanaler på FM-båndet i byen.

Målet om å dekke flest mulig mennesker i Nord-Norge er et skritt nærmere. Vi håper å nå ut til største delen av befolkningen i byen i første omgang, så får vi se hva økonomien tillater etterhvert.

Sendingene startes med hjelp Tor Sverre Kristiansen og Saga Pub. 7.juli spiller DJs fra kanalen på Saga. Inntektene går til drift av radioen.

Nå søker vi kontakt med lokale mennesker som vil bidra med lokalt innhold fra Rana. Gjerne ungdom. Innen sommeren håper vi å være på FM i Mosjøen, Mo i Rana, Båtsfjord og Harstad. Sistnevnte i samsending med Radio Harstad slik som det er i dag. Har du lyst å lage radio eller har en god idè?  Ta kontakt her: jitse@radionordnorge.no .

Er du nyskjerrig på hva vi sender så kan du høre direkte sendinger på nett eller sjekk ut våre Podcaster som du finner under fanen “PodCast”.

For ordensskyld så må det nevnes at frekvens foreløpig ikke er tildelt av Nasjonal Komunikasjonsmyndighet, noe som kan skyldes saksbehandlingstid og ferieavvikling. Vi kommer tilbake med opplysninger om frekvens når denne er på plass.

 

Vi ønsker lokale innslag og programmer? Linea(på bildet) startet med radio i en alder av 10 og er nå programleder på Radio Nord Norge og Radio Harstad.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background