– Dette programmet handler om ingenting

Av den 12. juni 2018

Linn(11) og Linea(12) starter i dag sitt eget program, “LiLi”. Men det skal ikke handle om noe. Showstart i dag kl. 18.00.

Radio Nord Norges yngste programledere sprer godt humør rundt seg. Og nå skal de spre den ut til kanalens lyttere. De har øvet seg lenge og en spent redaktør gleder seg til å høre resultatet. Men noe innhold vil jentene ikke røpe.

Vil gjøre alt selv

Jentene styrer teknikken, plukker ut musikk og lager innhold. Og hva er innholdet? “Det handler om ingenting” sier Linea med et lurt smil rundt munnen. Kan det være de har sett på “Seinfeld”, showet som handlet om ingenting?


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background