Mystiske skikkelser i nord

Av den 30. juli 2018

Du har kanskje sett disse to et sted i Nord-Norge. Det er ikke lett å helt forstå hvem de er, men de snakker gjerne med Radio Nord Norge. 

– Du you like rock? Spør en vennlig stemme som ser ut som en av gutta i Sons of Anarchy. Han står utenfor Circel K, Mo i Rana, med fullt lærutstyr i 27 grader. Han er fra Estland sier han.

Og jo, jeg gjør det. Han vil selge meg en cd med noen jeg oppfatter er bandet hans.

Jeg fatter interesse og fikser opp mobilen og intervjuer ham. Da kommer det en kar til. Han ser ikke like rocka ut… Men skinnet kan bedra, for denne karen tenner opp en røyk mellom pumpene. Noe slår meg…. det må være mer i denne historien.

Jeg bestemmer meg for å undersøke nærmere og blir mildt sagt overrasket.

For det første, så er dette mest sannsynlig ikke bandmedlemmer i følge tips. Jeg har kontaktet bandet som har svimlende 43 tusen følgere på Facebook, men får hverken bekreftet eller avkreftet tipset, men får tilsendt bildet av en chat andre har gjort, hvor manageren bekrefter at de er medlemmer i en setning, men degraderte dem til fans i neste.

Baby på hotellrommet

Om man googler bandet får man opp de utroligste historier, hvorav en av disse er en historie om at bandet fant en baby på hotellrommet. En annen forteller om at bandet mistet spillejobben sin i Sverige for å ha knust hotellrom.

Men hvem er disse to gutta? Er de bare fans som håper bandet vil bli oppdaget, er de rundtreisende selgere, bandmedlemmer eller har de helt andre motiver?

Uansett så har de vekket oppmerksomhet i mange land og fått mye oppmerksomhet for bandet.

Ja bandet ja, du vil vel vite hvilket band? På denne CDn står det Illumenium, men følger man sporene til gutta på bildet så endrer bandnavnet seg etterhvert……. .

Og musikken… vel det er ikke det værste jeg har hørt 🙂

LYTT til Radio Nord Norge nettradio for å høre intervjuet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background