Radio Nord Norge i Bodø!

Av den 6. september 2018

Radio Nord Norge blir, fra denne uken, en del av leseropplevelsen i Bodøposten. Samtidig får vi ukentlig oppdateringer fra fylkeshovedstaden.

Bodø er allerede godt representer på Radio Nord Norge. Vår frittgående reporter Lill-Christin Sonesson har i vår og sommer intervjuet menesker fra Salten og Bodø, Erlend Osnes har gjestet studio på Andøya og spillelista vår digger Bodø-musikk. Men nå blir det enda mer Bodø-stoff når redaktør Gunnar Andreassen inntrer i rekkene som nordnorske programledere.

Tusenvis av mennesker har allerede hørt stemmen hans. Man skulle tror Gunnar hadde lang fartstid som programleder?

-Jeg har blitt intervjuet av papiraviser, nettaviser, magasiner, TV og radio, ingen erfaring med radio utover å bli intervjuet før vi startet med Bodøposten.no sin podcast. 

Du har vel hatt en voldsom markedsføring på programmene dine, siden du har oppnådd slike lyttertall?

Det vil jeg ikke si, og det kom som en overraskelse på meg egentlig. Vi hadde nok tenkt at noen lyttere ville vi få, men at det skulle bli så mange som dette hadde jeg ikke forventet. Noen mener vi har mer lyttere på våre podcaster enn det er lyttere på radio i Bodø.

Selv om Gunnar er fersk som programleder, så har han god fartstid i media i Nord-Norge. Han har jobbet med media i mange år, både innen PR, markedsføring, og som journalist og redaktør i Nordlandsposten, Ranaposten og Aftenmagasinet, så erfaringen mangler det ikke. Og interessen for landsdelen mangler det heller ikke på. Om Radio Nord Norge sier han:

– Det var jammen på tide, det har manglet i mange år, det er bra at Radio Nord-Norge blåser liv i FM-nettet i landsdelen, også veldig positivt at Radio Nord-Norge satser på nettradio, spotify og andre medier, folk bruker flere mediekanaler enn før. Fremtiden er mer fragmentert, medievanene endrer seg fort, nå er det: nett, app-er, podcast, streaming og som gjelder. Gamle papiraviser vil fortsette å dø ut, nå holdes de kunstig i live, de gamle mediene er også kunstig populære mens nye medier, nettaviser, podcaster, nye radiokanaler og så videre er ofte mange ganger mer populære enn gamle travere som har gått ut på dato.

Sendingene fra Bodø går tirsdag og torsdag. Besøk Bodøposten her:

BODØPOSTEN.NO


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background