Hardråkk & Kaffe starter i oktober på Radio Nord Norge.

Av den 26. september 2018

Hardråkk & kaffe er et program som ble godt mottatt i sin tid på Linken radio i Båtsfjord. Nå kommer det på Radio Nord Norge

Tommy Nilsen, for Radio Nord Norge i Båtsfjord, er den som opprinnelig startet programmet, og er nå tilbake som programmets vert. Hver uke kommer gjester i studio som presenterer tre av sine favoritt band innen metal, prog, heavy metal, hard rock, rock, alt med feite riff og doble basstrommer. Noen tidligere gjester : Derrick Green, vokalist i Sepeltura, trommeslager i metallica, Lars Ulrich. Atle Pettersen, Pagan`s mind, med flere.

-Grunnen til at jeg startet opp dette var enkel, det spilles for lite av denne type musikk på radio. Mine kompanjonger, Raymond Olufsen, og Kollfinn Olsen, sitter begge med mye kunnskap på hver sine områder inne forskjellige sjangrer, dette var til meget god hjelp. Jeg vil være alene i studio i starten, men håper at jeg får en medarbeider i studio etterhvert.

 

Båtsfjord bandet, Tykje på not, har vært med å lage kjenningsmelodien til programmet, Tykje på not er forøvrig første gjest i når programmet nå starter opp igjen etter mange års stillstand.

-Kjenner at det kribler litt nå. Det er en stund siden programmet har vært på lufta, da for et mye mindre publikum. Nå er det fordelt på hele landsdelen, pluss Oslo/Akershus, nei det er ikke til å forstå. Vi vil virkelig starte rett på under første sending. I forkant av første program har det vært konsert i Oslo med Kamalot og Circus Maximus, det vil prege litt av denne sendingen.

Nå kommer dette legendariske musikkprogrammet til Radio Nord Norge. Vi skal være igang i starten av oktober. Da kan du vrenge opp lyd radioen i bilen, hytta, gutterommet, der du trenger litt kraft i hverdagen. Her er det bare å fylle opp kaffekoppen, slå på nett eller radio, så skal vi stå for musikken.

Tagget som

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background