“Samfunnsbølla” er lørdagsgjest

Av den 6. oktober 2018

Mye er sagt om vår lørdagsgjest, men en ting er ubestridelig: han er kontroversiell. Det er gitt advarsler om å ikke gi Øystein Meier mediedekning, og flere redaktører har fulgt dette rådet.

-Jeg er blitt kalt mange ting, og jeg har nok sikkert på et eller annet vis gjort meg bemerket slik at de vil ta igjen med å å kalle meg ting.

Meier startet partiet Samfunnspartiet sammen med Tor Erling Staff og har sittet i kommunestyret for Hemnes. Nå er Staff gått bort og Meier har meldt seg inn i arbeiderpartiet. Men da Meier skulle på folkemøtet med Arbeiderpartiet ble han møtt med politi som stoppet han, han var ikke velkommen.

Ild og dyr, er blitt varemerkene til Meier.

Meier har satt fyr på en rekke biler i både Oslo og i Nord-Norge som protest. Han har også fingert både drap og terroraksjon mot NRK. Men også hest og sauehoder har blitt satt på stake utenfor både kommunestyresal og Stortinget.

Men mest av alt vil Meier ha fokus på Nord-Norge og har også fått anerkjennelse for sine advarsler mot Terra-investeringene som førte mange Nordnorske kommuner i økonomisk uføre.

 

Meier er vår lørdagsgjest, hør Radio Nord Norge Nettradio

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background