Nå kan du støtte oss ved å kjøpe programmer

Av den 5. november 2018

I dag produserer RNN 27 timer sending fra hele landsdelen. Det meste gjøres på dugnad og vi får stadig spørsmål om å lage programmer om tema og personer. Det koster å produsere, så nå håper vi at dere kanskje vil  kjøpe innslag og programmer. Vi tar også gjerne imot frivillig lytterlisens på vipps 520048.

Ved å sende en e-post med ønsket program, så sender vi deg det enkelt. Så vippser du 49,- eller mer om du vil. Filstørrelsen varier etter lengden på programmene. Her er en list over noen av programmene du kan få:

Linea og Pappa (11 episoder)

Legender fra havet (18 episoder)

Nordnorsk Historie ( 18 episoder)

Lørdagsgjesten

Intervjuer

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background