Radio Nord Norges nye barneprogram

Av den 15. november 2018

SORTLAND: Fredag 16. november er det klart for premiere på Radio Nord Norges nye barneprogram, Juniorhjørnet! Programledere Mathias (8) og Kine (9) gleder seg til å komme på radio, og vi i redaksjonen gleder oss til å dele dette programmet med dere!

Linéa og Pappa har lenge gått sin seiersgang både på denne kanalen og på Radio Harstad, men fredag 9. november gikk altså siste episode på lufta. En noe vemodig overgang for både Linéa og pappa Jitse Buitink, men begge gleder seg over å ha et nytt barneprogram klart til å ta over sendetiden. Mathias og Kine har i flere uker øvd og planlagt hva programmet skal inneholde. Medvirkende i første episode er også Jitse, som har mange sprell på lur. Produsent og tekniker Dani Hansen gleder seg også til premieren, som man altså har jobbet med en god stund allerede.

I den første episoden skal vi blant annet innom Valnesfjord i Fauske kommune og Ellinor (10). Ellinor er en aktiv jente som spiller fotball, og har noen gode triks for hvordan man skal komme seg opp av senga om morgenen. Dette, samt mye mer, hører du i Juniorhjørnet klokken 18 i morgen, fredag 16. november. I tillegg går programmet i reprise mandag og torsdag klokken 11, og vi oppfordrer skoler og barnehager i landsdelen til å skru på radioen og la barna høre fra andre barn i vår vakre landsdel.

 

Bli kjent med Nord-Norge

Juniorhjørnet produseres på Sortland, og vi vil derfor ønske lokale skoler og barnehager som skulle ha lyst til å delta under sendingene hjertelig velkommen! Ta kontakt med Dani for å avtale tid og sted. Kanskje vil neste episode bli spilt inn ute i “felt”? Linea Buitink har allerede kontaktet alle 87 kommunene i de tre nordnorske fylkene. Neste fredag er det Berg kommune på Senja som står for tur. Uka etter det besøker vi Tjeldsund kommune. Slik håper vi at barna blir litt kjent med andre steder i landsdelen.

Vi vil gjerne høre fra barn i hele landsdelen! Hvor de bor, hvordan de trives, hva de gjør på fritiden osv. Her er det bare å finne frem mobilen og ta et opptak, som du deretter kan sende til dani@radionordnorge.no!

Ellinor (10) og kaninen Rampen. Foto: Privat


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background