Savnede funnet drept på Sortland

Av den 23. november 2018

Offeret og den siktede kjente hverandre godt, ifølge kilder RNN har fått tilgang til. Begge to var også kjente for uønsket adferd i Sortlands uteliv.

Sist oppdatert fredag kl 11. 22

Ifølge flere representanter fra Sortlands uteliv, er både offeret(35) og den siktede(38) kjente fjes. Begge er fra Vesterålen.

– Dette er personer vi dessverre har måtte bortvise ved flere anledninger. Men av de to så er det offeret som har vært mest aggressiv på byen.

En annen kilde forteller om hvordan offeret truet en arrangør, noe som førte til at det ble søkt assistanse fra politiet som måtte ta hånd om han. Han ble også i en periode utvist fra et utested.

Andre kilder hevder at de to kjente hverandre godt. Selv om vennskapet kan virke som nytt, så skal det ha vært nært.

Politiet har sperret av en adresse på Sortland som skal tilhøre den siktede. Det er ingen oppdateringer i politiloggen og politiet er meget sparsomme med opplysningene som gis ut. Vitner hevder at politiet har holdt vakt ved huset i natt.

Bekjente av avdøde mener han gjorde en innsats for å komme på bedre veier i livet, og er i sjokk. Det opplyses at han er fra Bø i Vesterålen.

Politiet melder i sin logg om en pressemelding senere i dag.

Bekjente av siktede stiller seg undrende til hendelsen.

-Sånn som jeg har kjent ham, og sånn som fleire kjenner han så må historien vær litt lengre enn som så i hvert fall. Da må det i så fall vær snakk om selvforsvar eller lignende.

Den bekjente sier at det ikke har sunket helt inn, men fortsetter:
– Å klare å holde sånt skjult etterpå må jo tilsi at han har vært i en slags modus eller psykose, for dette er ikke likt ham.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background