Ekstremvær i vente

Av den 15. februar 2019

Med de værutsiktene som er meldt for helga oppfordrer politiet alle sammen om å gjøre nødvendige forberedelser for å unngå skade på mennesker og bygninger.

Politiets råd:

  • Fra tidlig lørdag morgen til utpå ettermiddagen lørdag oppfordrer vi folk til ikke å ferdes ute i terrenget eller på sjøen. Bruk sunn fornuft. Det er stor skredfare og i tillegg ventet vanskelige kjøreforhold.
  • Anbefaler folk å sikre alle løse gjenstander rundt husene sine
  • De som er ansvarlig på byggeplasser/industriområder/fiskeindustri må sikre disse

Fylkesmannen har i ettermiddag hatt møte om det varslede uværet i Fylkesberedskapsrådet. De ulike aktørene er informert om værprognosene og de vil utføre de tiltak som gjør dem best mulig forberedt til utfordringer som været kan medføre. Politiet har økt bemanningen på operasjonssentralen og har mannskaper i beredskap dersom det blir nødvendig.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background