Et arnested for artister

Av den 21. mars 2019

Her får alle en lik sjanse. Uansett sjanger, alder og tilhørighet, så kan du stille som artist på Rock mot Rus-scenen. Og veldig mange store artister startet nettopp her. Tune inn ikveld kl 19.00 for første episode av “Nordnorske festivaler” 

I denne serien skal vi presentere festivalene som er med å skape kulturikonene fra nord. Ikoner som Madrugada, Sondre Justad og Tungtvann.

Uten festivalene så hadde det ikke vært mange store scener for artistene våre å øve seg på. Og vi starter serien med en miniserie om RMR som har stått som en bauta i denne sammenhengen i 36 år.

Kl 19.00 i dag møter du festivalsjef Kristin Krey som deler sine RMR-øyeblikk med lytterne. Hun forteller at festivalen ikke bare har spilt en viktig rolle for artister men også for mengder av ungdom som har fått oppleve mestringsfølelse ved å holde igang denne store dugnaden.

– Som frivillig opplevde jeg å mestre oppgaver jeg var sikker på vår umulige for meg

Det telles ned på hjemmesidene til festivalen, men bak kulissene jobbes det intens.

Vi starter programmet med historien om Tungtvann og spiller “To uka i helvete”

– Det er litt slik det er for meg nå, to uker i helvete altså,  rett før festivalen.

Hun poengterer at de gjerne vil ha med flere band og artister. Du kan besøke RMR her og lese om deltagelse, overnatting og reisen til Andøy… Også vipps så er du der!

Programmet hører du på Radio Nord Norge, nettradio torsdag og fredag kl 19.00


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background