– Datteren min ble nesten påkjørt

Av den 23. juni 2019

Tommy Søberg(AP) er ikke overrasket over sykkelulykken på Åse i Andøy i dag. – Det er utrolig trasig å se at jeg skulle få rett i min påstand om at det er et spørsmål om når og ikke om det blir noen påkjørt på Åse.

LES OGSÅ: Kvinne i 60-årene påkjørt på Åse

– Idag har det altså skjedd å det gjør meg så utrolig forbannet at jeg har ikke ord,man har vært i avisen flere ganger om dette,man har henvendt seg til kommunen via kommunestyret å utrykt sterk bekymring om mangel på gang og sykkelbane å det faktum at biler kjører som svin igjennom bygdas 50 sone. Sier Søberg

Nå krever Søberg hyppigere kontroller.

Jeg forventer at politiet å andre instanser nå tar ansvar hold systematiske kontroller,har ikke sett kontroll på lange tider. Jeg har ringt politiet stort sett hver gang noen kjører fort igjennom bygda,man blir lei til slutt
Min datter ble nesten påkjørt for et år siden å det er bare flaks at hun lever.

Radio Nord Norge har vært i kontakt med folk fra Åse som aktivt har forsøkt å bremse trailere som durer med høy hastighet forbi barneskolen. Det er ikke bare utenlandske tailere, men også norske.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background