Ordførerne i nord informerer innbyggerne via egne kanaler

Av den 23. mars 2020

Det blir fort mye skrevet informasjon i media, sier ordfører i Grane Ellen Schølberg. Hun er en av mange ordførere i Nord-Norge som nå bruker egne kanaler til å informere.

Paul Asphaug er nyvalgt ordfører i Hemnes kommune men er veteran i lokal media. – Vi har jo hatt egen radiokanal i bygda siden 80-tallet, nå skal vi bruke den aktivt til å få ut informasjon til innbyggerne. Hemnes har innført en rekke tiltak på linje med de fleste kommuner i Nord-Norge. I morgen kan du høre intervju med Asphaug om Hemnes og Radio Korgen.

Bruker Youtube
Ellen Schølberg i Grane Kommune har opprettet en egen youtubekanal.
-Når det blir mye skriftlig så er det veldig massivt. Da vi hadde lagt ut mye stoff på kort tid foreslo vår mediemann at vi skulle få ut info ved bruk av video, så både variasjon og tilgjengelighet er et poeng. Dette er jo en veldig spesiell situasjon. Fikk mange treff når første video ble lagt ut så det virket godt.

Radio Nord Norge
Vi merker at vi kommer til nytte, og er gjerne talerør for kommunene i Nord-Norge. Ta gjerne kontakt for dekning på radio og vår nettavis.

Tagget som

Les videre

Current track
TITLE
ARTIST

Background