Måtte forlate Andenes på 20 min

Av den 26. mars 2020

Stefan Leimer fikk nøyaktig 20 minutter på seg til å pakke sammen sakene sine og komme seg til flyplassen på Andenes.

Europa stenger ned og mange skal inn eller ut av landet til sine kjære. En av disse er Stefan Leimer fra Sveits arbeidet som guide ved Andenes Whalesafari og ombooket flyturen hjem til Sveits flere ganger. Han oppdaget at det ble vanskeligere for hver dag som gikk. Så ringte de fra flyplassen på Andenes. – Kan du være her om 20 minutter?

Nord-Norge senket Blucher, Tirpitz og Scharnhorst – nå senker vi Korona

 

Flyplassen bestilte drosje men Leimer pakket livet i en bag, og 20 minutter senere satt han på flyet. Grunnen til at Widerøe ville ha ham ombooket var at Hotellet som besteningen normalt sett overnattet, skulle stenge.

Kan ikke ta med ektefelle hjem til Norge etter nye regler

Leimer fikk betalt overnatting i Bodø før turen gikk videre til Oslo og videre til Sveits. Han tror Sveits er godt rustet, men vet ikke hva krisen vil bringe av problemer. Nå er han i alle fall glad for å være hjemme, selv om han gjerne vil tilbake til Nord-Norge.

Hør intervju her Stefan Leimer:

Tagget som

Current track
TITLE
ARTIST

Background