Pasha – Prettyboi tour

Vesterålen

Event info
Dato: 20. september 2018
Plassering: Vesterålen
Event: https://www.facebook.com/events/254818228410003/
Detaljer

Pasha er ute med PARK og skal ut på turné! Albumet er en hyllest til veien han har gått og skal fortsette videre. Alt fra klubbangere som Prettyboi Bounce, Blaze og P.Y.G., til de tilbakelente låtene Woods og Delorean er med og representerer dynamikken i Pashas konserter, så vel som variasjonen i albumet. 

Helt siden Pasha ble Ukas Urørt for to år siden har den iransk-norske rapperen hatt internasjonale øyene rettet mot seg. Han har markert seg som en favoritt i ekstremsportverden med tre opptredener på rad under X-Games, eksponering via millionkanalen The Ride Channel og støtte fra personligheter som Ståle Sandbech og Olav Stubberud.

To år senere blir Pasha omtalt i internasjonale medier som NME og Highsnobiety, samtidig som han har en av de mest spilte låtene på NRK P3, fyller Parkteatret på egenhånd for første gang og gjør sin første konsert i Danmark til topp anmeldelse. Fra små klubbscener til store festivaler har rapperens karismatiske opptredener imponert publikum og anmeldere gang på gang. I dag har han blitt et synonym for fest, god stemning og eksplosivitet.

5/5 Bands of Tomorrow: «Sindssygt velsvingene hiphop»
6/6 Rubato.no: «Vi bøyer oss i støvet»

9/10 Musikknyheter: «Noe helt for seg selv»
95/100 HISS!G: «Bylarm soleklare høydepunkt»
5/6 Hamar Arbeiderblad: «Pasha presterer»
1 av 5 høydepunkter GAFFA/Slottsfjell: «Ypperlig, hyper og altoppslukende»
5/6 Rubato.no: «Pasha var fett»
8/10 Musikknyheter: «En man bør følge med på fremover»
5/6 Rubato.no: «Pasha brant ned Parkteatret»

Current track
TITLE
ARTIST

Background