Nyheter

– Kommunene må følge de nasjonale smittevernsreglene og kan ikke lage egne regler. Det sa Erna Solberg idag, 

Regjeringen opphever hytteforbudet med virkning fra 20. april. 

Under dagens pressekonferanse åpnet regjeringen for en gradvis åpning av skoler og barnehager etter påske. 

 Åtte deltagere står igjen i årets utgave av Idol. I kveld er nordnorges deltager Anne Anita, fra Hemnes første ut.

Luftforsvaret hadde flydd F-16 i 40 år i januar, og har tradisjon for å lage en jubileumsmaskin. Denne gangen ønsket de å markere den sterke tilknytningen til Nord-Norge samtidig.

Idag ble det kjent at Tysklands ambassadør til Norge har kontaktet statssekretær Tony Tiller i OED.-Vi ser dette som en direkte trussel om rettsak mot den norske stat, sier Kari Vik i Motvind Andøy.

NHO: Kompensasjonsordningen vil hjelpe bedrifter som har minst 30 prosent omsetningssvikt på grunn av koronaviruset. Kontanthjelpen loves så raskt som mulig i april.

Det er 9 innlagte pasienter med Covid-19 ved UNN, 5 mottar intensivbehandling. Det er nå også totalt 17 ansatte som har teste positiv.

Beitekrisen har vart lenge og er en ekstrem påkjenning for reinsdyra. Reinen er svært sårbar og må få tilleggsfôr for å ikke sulte.- Reinen må få beite uforstyrret. Alle må snu hvis de ser rein, ha hund i bånd og vise hensyn, sier fylkesmann Elisabeth Vik Aspaker som nå stenger for motorferdsel i 18 løyper.

Medietilsynet: Nesten fem av ti nordmenn har støtt på falske nyheter om koronaviruset i løpet av den første uken med nasjonale tiltak knyttet til sykdommen. Det viser en ny undersøkelse fra Medietilsynet. Fire av ti har kommet over de falske nyhetene i sosiale medier.


Current track
TITLE
ARTIST

Background