Om

About Us

En radiokanal for hele landsdelen

RADIO NORD NORGE

Idag er det ingen medier som har hele landsdelen som publikumsmål og/eller fokusområde. Det finnes heller ikke en administrasjons- eller politisk plattform som behandler landsdelen under ett.

Det er et underliggende mål at kanalen skal gi rom for debatter som har en samlende effekt for landsdelen, men også hvor ideèr om utvikling av landsdelen i sin helhet skal nå sitt publikum. Vi skal om mulig, spille musikk fra nord i hovedvekt. Med vår sender som når store deler av det sentrale øst-landet skal vi nå utflytta nordlendinger og andre.

Innovasjon og entreprenørskap får en markedsførings-kanal. Så målet er rett og slett å få en samlende radiokanal som blir en del av hverdagen i nord som fremmer Nord-Norske interesser.

Rekruttering inn til lokale medier, særlig audiovisuelle medier, er et av arbeidsområdene for RNN. Det er allerede inngått avtale med Kippermoen Ungdomsskole som satser på radiodrift i mediefaget. Etterhvert som vi når ut til flere så ønsker vi sendinger/innslag fra ungdoms-/ videregående skoler i hele landsdelen.

Kanalen startes med bla. støtte fra Næringsfondene i Vefsn

Vil du vite mer om vårt team?

Current track
TITLE
ARTIST

Background