Fortellerstolen

Planlagt på

Tagget som:
Disse gutta vet mye, men mest vet de om hvordan man skal lage humor av de alvorligste ting. Dette er, etter noen  kurver med sopp, det beste du kan bruke lørdagen på. God fornøyelse :) Mindre egnet for de minste. 


Klaus Jakobsen er en ektefødt Kibergsværing, med ispedd finsk galskap, ettersom hans mor er finsk. Klaus er bror med Baard i Fortellerstolen.


Han er tidligere ungdomspolitiker hvor han også fikk fremført mye av sin galskap, og derfor ikke er politiker lenger... Klaus er eldstemann i Fortellerstolen. Han bidrar også med diverse innslag for Radio Nord Norge, samt et rockeprogram som er under planlegging. Klaus bor i Sandefjord i Vestfold.


Kontakt: klaus@radionordnorge.no


 

Baard Jakobsen er også en ektefødt Kibergsværing, halvt finsk, og yngstebroren til Klaus i Fortellerstolen. Baard har vært musiker siden han gikk i bleier (han brukte lang tid på avvenning...), og er vokalist og låtskriver i bandet Lowestoft, sjekk de ut på Spotify! Baard er fast deltaker i Fortellerstolen. Det er også han som gjør all klipping og miksing for programmene. Baard bor i Oslo.


 

 

Også Freddy Vith er en ektefødt Kibergsværing, og barndomsvenn av Baard i Fortellerstolen. Freddy er fast deltaker i Fortellerstolen.

Freddy er også en kreativ sjel utover det å drive med podcasting, da han har debutert som filmregissør i skrekkfilmen Stallo. Han har også prøvd seg ut som stand up komiker. I tillegg er Freddy en meget habil gitaronnanist, sjekk ut noen av hans videoer på YouTube  ! Freddy bor i Tromsø


Les mer

Current track
TITLE
ARTIST

Background